You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2022. május 20-án megnyit a Tófürdő!

A május minden évben számtalan csodát és szépséget rejt, idén pedig egy igazi különlegességet is tartogat a természetes vizek kedvelőinek, hiszen 2022. május 20-án, pénteken 09.00 órától megnyitja kapuit a Vendégek előtt a nyíregyházi Tófürdő! Az időjárás már kifejezetten jó, a tó vize 19-20 fokos pillanatnyilag, de a kedvező előrejelzések alapján a nyitásra már 22-24 fokos is lehet.

majus-22-en-nyit-a-tofurdo

A 2019-es felújítás után a Vendégek a „kis mediterrán tengerpart” jelzőt társították a Tófürdőhöz, ami nyilván nem véletlen. A megújult zöldfelületek, sétányok, medencék és csúszdák valóban igazi tengerparti hangulatot nyújtanak. Társaságunk, a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. az idei évben is arra törekedett, hogy néhány újítással még kellemesebbé tegye a Vendégek számára a Tófürdőt.
A felkészülés során a tópart friss Tisza föveny-borítást kapott, illetve a legkisebbek és szüleik számára egy napvitorlákkal árnyékolt pancsolót alakítunk ki.

A hatályos jogszabályok értelmében a fürdők, így a Tófürdő is védettségi igazolvány, és szájmaszk használata nélkül látogatható, minden eszköz, medence és élményelem korlátozások nélkül használható.

Áraink a vonatkozó kormányrendelet értelmében 2022. július 01-ig nem változnak, valamint továbbra is él a 16.00 óra utáni kedvezményes jegyvásárlás lehetősége.
Örömteli fürdőzést és jó egészséget kívánunk!

Nyíregyháza, 2022. május 11.

Tisztelettel:
Sóstó – Gyógyfürdők Zrt.