You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2023. június 9-én megnyit a nyíregyházi Parkfürdő!

A forró nyári hónapokban a legtöbbünk számára a vízparti pihenés az első számú szabadidős program, ehhez azonban nem kell a tengerig utazni, hiszen Nyíregyházán mindent megtalálható, ami a tökéletes, és frissítő kikapcsolódáshoz kell. A varázslatos sóstói Parkfürdő tele van felfedezésre váró élményekkel, ahová kortól függetlenül mindenkit szeretettel várunk!

Aquarius Élmény- és Parkfürdő - az ötcsillagos kikapcsolódás

Kiváló szolgáltatási színvonala miatt a sóstói Parkfürdő a legmagasabb, ötcsillagos minősítésű strand, ahol gyermekmedence, vadvízi sodrófolyosó, hatalmas családi medence, és több nagysebességű óriáscsúszda is található. A csodás virágligetek, az óriástölgyek, és a simogató, hatalmas pázsitfelületek már önmagukban egyedülállóvá teszik a Parkfürdőt, de itt található Magyarország legnagyobb vízi koktélbárja is, ahol június 23-tól a szezon végéig minden szerdán és pénteken éjszakai fürdőzésre várjuk Vendégeinket!

Változatlanul két fürdő egy jeggyel!

A Parkfürdő és az Aquarius Élményfürdő a nyári szezonban egy belépőjeggyel látogatható! Mindegy, hogy a fedett Élményfürdő, vagy a Parkfürdő pénztárainál veszik meg Vendégeink a belépőjegyet, a két fürdő között szabad az átjárás, valamennyi medence és az összes csúszda szabadon használható egész nap, nem kell külön fizetni értük!

Színes programokkal nyitunk!

A nyitás alkalmából egész hétvégén ingyenes gyermekfoglalkozások várják a kicsiket, június 10-én, szombaton kora délután a Vidám Manók együttes ad koncertet, vasárnap pedig bábszínházi előadással kedveskedünk a gyerekeknek. A felnőttek profi oktatókkal zumbázhatnak egész hétvégén, mindemellett szombaton 14 – 17 óráig ingyenes reumatológiai tanácsadással állunk rendelkezésükre.

Csodás élményekkel várunk mindenkit ezen a nyáron is!
Aquarius Nyíregyháza - a jó strand!

Parkfürdő nyitás 2023